Mastercard’da Ceren Türkben Kaya’ya yeni görev

17 Şubat 2020 | Selin Selimoglu Tarafından

Ödeme teknolojileri lideri Mastercard, Hızlı Gelişen Pazarlar, Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcılığı görevine Ceren Türkben Kaya getirdi. 2013 yılından bu yana Mastercard bünyesinde görev yapan Ceren Türkben Kaya, son olarak Güney Doğu Avrupa Pazarlama Yöneticiliği görevini yürütüyordu.  





Mastercard, Hızlı Büyüyen Pazarlar operasyonunda Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcılığı görevine Ceren Türkben Kaya’yı getirdi. 2013 yılından bu yana Mastercard bünyesinde Güney Doğu Avrupa Pazarlama Yöneticisi görevini yürüten Kaya, bundan böyle Israil, Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Belarusya ve Gürcistan, gibi 12 ülkenin bulunduğu Hızlı Büyüyen Pazarlar’da pazarlama ve iletişimden sorumlu olacak.

Ceren Türkben Kaya, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezuniyetinin ardından, kariyerine 2002 yılında Reckitt Benckiser Türkiye’de başlarken, 2003 yılında Unilever Türkiye’ye geçerek farklı ürün gruplarında pazarlama marka yöneticisi olarak çalıştı. Ardından 2010 yılında Unilever İngiltere Merkez Ofisine transfer olan Kaya, burada 3 yıl boyunca Global Gıda Pazarlama bölümü altında Global ve Bölgesel Kıdemli Marka Geliştirme Yöneticisi olarak görev yaptı.

2013 yılında Mastercard bünyesine Güney Doğu Avrupa Pazarlama Direktörü olarak katılan Ceren Türkben Kaya, 2020 itibarıyla Mastercard Hızlı Gelişen Pazarlar Pazarlama ve İletişim Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.

 

Bilgi İçin: Ayşegül Aksoy / Ünite İletişim
aysegul.aksoy@unite.com.tr ; www.unite.com.tr

 

 

Selin Selimoglu