В Україні з'явиться перший зал Mastercard Imax with Laser

17 липня 2019 рік | Київ | Автор Yevheniia Kovalenko

Мережа кінотеатрів Multiplex лідер ринку кінопрокату і міжнародна платіжна система Mastercard підписали договір про співпрацю. В рамках домовленостей Mastercard отримав ексклюзивну можливість кобрендингу з першим в Україні залом Imax with Laser, який розташований в Multiplex Lavina Mall. Подібний формат співпраці стане унікальним в Україні.

«Проаналізувавши досвід світових компаній, ми замислилися над тим, щоб реалізувати щось подібне і в Україні. Обрали в першу чергу партнера, який був би близький нашому бренду, вивчивши поведінку глядачів Multiplex, побачили велику перспективу у співпраці з Mastercard. Сподіваємося, що кобрендинг допоможе нам збільшити online продажі, покращити зручність для клієнтів і налагодити швидкість обслуговування, а глядачі залу Mastercard Imax with Laser, в майбутньому, отримають унікальні пропозиції та незабутні враження від перегляду », — підкреслив генеральний директор мережі кінотеатрів Multiplex, Віталій Писаренко.

Системою Imax with Laser обладнані лише 58 залів у світі, які знаходяться в кінотеатрах міст Лос-Анджелеса, Лондона, Дубая, Берліна. У Києві зал запрацював для глядачів 24 квітня.

«Для Mastercard тема кіно актуальна і близька. За результатами опитування Mastercard, що визначає найпопулярніші сфери інтересів картодержателів, кінотеатри і фільми — в ТОП passion-категоріях серед європейців. В Україні ж кіно очолює цей рейтинг, що не дивно, адже, за нашими даними, більше 68% українців відвідують кінотеатри. Враховуючи такий інтерес споживачів, ми вирішили створити максимально комфортні умови для повного занурення глядача в світ своїх улюблених героїв. Із запуском унікального для українського ринку кінозалу «Mastercard IMAX Лазер» ми зможемо подарувати безцінні емоції і кращий досвід споживачам, адже з Mastercard вони завжди отримують більше», зазначила Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.

У новому залі присутній 21-метровий екран, який досягає розмірів, котрі можна порівняти з одним футбольним міні-полем. Параметри полотна спеціально розроблені для максимального сприйняття людиною зображення під різними кутами, незалежно від посадкового місця глядача. Всього в залі 287 комфортних крісел, які створені для приємного відпочинку під час перегляду навіть найбільш тривалого фільму.

Завдяки проектору зображення наповнене максимальною палітрою кольорів і відтінків. Такий візуальний ефект впливає на сприйняття і не дає можливості втратити навіть другорядний момент зі сцени на екрані. Насиченість зображення захоплює, а звичний сірий «кіношний» колір у новій залі буде дійсно чорним. Тому для такого формату трансляції зображення творці фільмів передбачають вечірні та нічні зйомки, які захоплюють уяву глядача.

Ще однією важливою особливістю залу є звук, який у два рази голосніший від уже всім звичного. Спеціальна акустична система від IMAX with Laser вражає чистотою, і навіть найвимогливіші глядачі оцінять якість. 12-канальна акустична система включає додаткові бокові та верхні канали, тому, коли на екрані показують екшн із переслідуванням та гучними пострілами, ви точно не зможете заснути, адже мінімальний звук із рації поліцейського або телефонний дзвінок із сюжету відчуватимуться ніби біля вуха. Наприклад, у стандартному залі з трансляцією 2D, 3D знаходиться 5-канальна система, тому уявіть, як звучить новий IMAX with Laser.

Yevheniia Kovalenko