Mastercard запустила «діджитал-хвилю» і запросила легенд футболу розповісти про безцінні моменти

19 серпня 2020 рік | Автор Yevheniia Kovalenko

Компанія Mastercard, яка вже понад 25 років є офіційним спонсором UEFA Champions League, прагнучи об'єднати вболівальників, оголосила про бажання побити світовий рекорд і запустити найчисленнішу «діджитал-хвилю» в соцмережах. #PricelessWave створить новий незабутній досвід, який об'єднає гравців UEFA Champions League і вболівальників з усього світу під час перегляду ігор вдома. Щоб приєднатися до #PricelessWave, потрібно перейти за посиланням, зняти відео, запускаючи «хвилю», і передати світовий челлендж друзям у TikTok.

Крім того, компанія опублікувала серію ексклюзивних відео-інтерв'ю з легендами футболу, щоб відсвяткувати повернення турніру після п'ятимісячної перерви. Своїм безцінним досвідом в інтерв'ю поділилися дворазовий переможець UEFA Champions League і діючий тренер клубу «Тоттенхем» Жозе Моурінью, екс-голкіпер голландської збірної і 4-х кратний володар титулу кращого голкіпера Європи Едвін ван дер Сар, а також Марсель Десаї – екс-футболіст французької збірної і дворазовий переможець UEFA Champions League.

В інтерв'ю, які можна подивитися на сайті priceless.com, легенди футболу поділилися своїми спогадами і думками – від пам'ятних моментів своєї кар'єри і важливості святкування перемог до пошуку натхнення і того, чому UEFA Champions League є одним з найбільш безцінних футбольних турнірів.

Згадуючи про своє знайомство з футболом, португальський тренер Жозе Моурінью сказав, що з моменту його народження футбол був «у нього в крові». «М'яч може бути вулканом чогось неймовірного. Мій батько був футболістом, і я народився в день, коли у нього повинен був бути матч. І тоді батько і інші гравці його команди приїхали з готелю, щоб побачити мене». Легендарний тренер, якого часто називають найвидатнішим у світі, також розповів про свої плани на майбутнє.

Французький футболіст Марсель Десаї згадує про те, як двічі ставав переможцем UEFA Champions League. Будучи невід'ємною частиною команди-переможця футбольного турніру 1994 року, Марсель вважає, що елементами їхнього успіху була підтримка товаришів по команді і взаємозв'язок між гравцями протягом усього турніру. Легенда футболу зазначає: «Мені пощастило, що поруч були такі чудові гравці, з якими ми змогли виграти UEFA Champions League».

Для Едвіна ван дер Сара важливі цінності і доброта, і він сподівається, що зможе залишити після себе цю спадщину, а також надихнути наступне покоління воротарів. Протягом усього інтерв'ю проявляється його любов до UEFA Champions League. Він говорить про те, наскільки важливий футбол для вболівальників, яким він приносить величезну радість, а також для футболістів, які переживають неймовірні почуття, коли виходять на поле перед заповненими трибунами.

Старший віце-президент з маркетингу та комунікацій Mastercard у Європі Жанетт Ліендо зазначила: «UEFA Champions League – грандіозна подія для кожного футбольного вболівальника, і ми знаємо, що з м'яча починаються безцінні історії. Від радості забитого голу до урочистості самої події. Компанія Mastercard прагне дарувати людям безцінні можливості, а з такими легендами як Моурінью, ван дер Сар і Десаї, які розповідають про свою любов до футболу, фанати можуть відчути себе частиною гри».

Yevheniia Kovalenko