Mastercard відкриває доступ до нової бізнес-зали в аеропорту «Бориспіль»

17 серпня 2020 рік | Автор Yevheniia Kovalenko

Із 5 серпня 2020 року компанія Mastercard відкрила нову бізнес-залу Atmosfera Fly Mastercard lounge в аеропорту «Бориспіль» у зоні міжнародних рейсів у терміналі D.

У новій бізнес-залі Mastercard загальною площею 750 м² є всі умови для комфортного відпочинку та роботи під час очікування рейсу. Atmosfera Fly відрізняється просторістю, панорамним видом на злітно-посадкову смугу, а також різноманіттям страв власної кухні. Крім того, до послуг відвідувачів – свіжа преса, широкий вибір напоїв, перегляд телепрограм, мережеві розетки для зарядки, стаціонарні комп’ютери з доступом до інтернету, а також безкоштовний Wi-Fi.

Нова бізнес-зала Atmosfera Fly Mastercard lounge знаходиться у зоні міжнародних рейсів на 3му поверсі біля бізнес-зали МАУ.

Щоб скористатися послугами нової бізнес-зали держателям карток World Elite Mastercard®, Platinum Mastercard® та World Black Edition Mastercard®, виданих в Україні, потрібно здійснити транзакції на суму від 6000 грн за останні 30 днів і за 5 днів до дня вильоту (не враховуються останні 5 робочих днів перед вильотом, а також вихідні). Для держателів карток Corporate Mastercard додаткових умов немає.

Попередня бізнес-зала Mastercard Lounge, що розташовувалася у зоні міжнародних вильотів терміналу D в аеропорту «Бориспіль», припиняє свою роботу з 19 серпня 2020 року.

Нагадаємо, що для преміальних клієнтів Mastercard в аеропорту «Бориспіль» доступні й інші переваги: зокрема, діє стійка прискореної реєстрації та здачі багажу, а також Fast Line на виліт і приліт для проходження через контроль авіаційної безпеки. Користувачі можуть дізнатися про доступні пропозиції по картці на сайті www.mastercard.ua, у бота-помічника @MastercardUkraine у месенджері Facebook або у представника свого банку.

Yevheniia Kovalenko