Superhumans.Center та Mastercard оголошують про партнерство: разом зробимо більше!

Київ, 21 грудня 2022 р. — Глобальна технологічна компанія Mastercard та Superhumans.Center розпочинають стратегічне партнерство. Співпраця спрямована на підтримку доступності якісного складного протезування та реабілітації українців.

Партнерство передбачає безпосереднє сприяння у проведенні протезування для пацієнтів Superhumans, зокрема отримання найкращих інноваційних біонічних протезів. Крім того, заплановано залучення фінансових інструментів для фандрейзингу та підтримки проєкту.

«Наша місія – надавати більше: якісних послуг, інновацій, можливостей. І тут наші цінності повністю збігаються з Superhumans.Сenter. Наприкінці цього надскладного року, впевнена, одним із найцінніших новорічних подарунків може бути можливість для людини жити повноцінно. Саме такий подарунок ми хотіли б надати першому пацієнту Superhumans.Сenter, який отримає інноваційний біонічний протез – і з цього розпочати наше довгострокове партнерство з центром», — розповідає Інга Андреєва, генеральна директорка Mastercard в Україні та Молдові.

Першим кроком співпраці стане спрямування 1 000 000 грн для встановлення першої біонічної руки пацієнту клініки та навчання спеціалістів для забезпечення подальшої реабілітації.

«Наша задача не просто повертати людям втрачені можливості, ми прагнемо допомогти людям, які зазнали травм під час війни, знайти свої суперсили. І тут наші цінності повністю збігаються з Mastercard більше інновацій, більше можливостей. Впевнена, разом ми зможемо змінити не лише життя конкретних людей, ми зможемо побудувати новий світ суперлюдей», — каже СЕО Superhumans Ольга Руднєва.

Нагадаємо, що Superhumans.center займається протезуванням, складною хірургією та реабілітацією українців, які отримали травми через війну. Щороку у центрі будуть приймати до 3000 пацієнтів. Усі послуги надаватимуться безкоштовно завдяки партнерам та донорам.