Еволюція бренду Mastercard

«В епоху цифрових технологій трансформація бренду вимагає сучасної простоти. Понад 80% людей вже впізнають логотип Mastercard без згадки назви компанії, тому ми готові зробити наступний крок в еволюції нашого бренду. Ми пишаємося його багатою спадщиною і раді, що наші фірмові кола можуть існувати самі по собі».
Раджа Раджаманнар, директор з маркетингу та комунікацій Mastercard

Відео

Mastercard презентує свій перший музичний сингл, що відображає новітній етап розвитку бренду та окреслює тенденції на наступне десятиріччя.

Компанія Mastercard продовжує знаходити нові інструменти, що допомагають користувачам легше запам’ятовувати та ефективніше взаємодіяти з брендом. Сьогодні ключову роль у сприйнятті брендів відіграють почуття та емоції. Саме тому Mastercard відкриває новий вимір вираження бренду, презентуючи перший в історії компанії музичний сингл.

 

Безцінно від Laduree – Анпакінг

 

 

 

Раджа Раджаманнар: Мультисенсорний брендинг у цифрову епоху

Директор з маркетингу та комунікацій Mastercard розповідає про можливості мультисенсорного брендингу напередодні Міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions.

 

 

Звук на повну: Mastercard презентує свою звукову айдентику

Mastercard презентує свою звукову айдентику – це комплексна звукова архітектура, що відображає новітній етап розвитку бренду. Незалежно від середовища, у якому користувачі будуть взаємодіяти з Mastercard у світі — фізичному, діджитальному чи голосовому, — оригінальна мелодія Mastercard легко запам’ятовується і стане впізнаваною.

 

 

 

Звук транзакції

Майстерня художника

Таксі

Еволюція візуального бренду Mastercard

Компанія Mastercard розпочала новий етап візуального вираження бренду. Новий дизайн, в основі якого залишаються фірмові червоне та жовте кола, що перетинаються, переносить Mastercard у цифрове майбутнє.