Mastercard та Ощадбанк стали офіційними партнерами четвертого музичного фестивалю Atlas Weekend, який проходитиме 3 – 8 липня на території ВДНГ. Завдяки такій співпраці цього року фестивальний майданчик стає територією cashless розрахунків без готівки.

Безготівково оплатити товари в торгових точках (фуд-корти, бари, стріт-маркет) буде можливо платіжними картками, смартфонами, альтернативними форм-факторами (стікерами, годинниками та ін.). Всі POS-термінали Ощадбанку на території Atlas Weekend будуть приймати NFC-платежі. Також на території фестивалю банк створить зони з інформаційно-платіжними терміналами для поповнення карткових рахунків готівкою. Крім цього, поповнити рахунок можна буде у відділенні самообслуговування Ощадбанку, яке вже майже рік працює поряд із центральним входом Експоцентру України.

Після фестивалю картка залишиться не лише як пам'ять про музичну подію. Завдяки їй можна буде отримувати знижки на інші фестивалі та концерти в клубі Atlas. Протягом трьох років карткою можна здійснювати безготівкові розрахунки в торговельно-сервісній мережі України, сплачувати за проїзд у транспорті, в якому є можливість безконтактної оплати.

«Ощадбанк ­— еквайринг-партнер найбільших фестивалів у Києві. Партнерство з Atlas Weekend є логічним продовженням хорошої традиції. Велика кількість розважальних заходів — один із показників розвитку економіки. Є пропозиція — значить, є попит. Ми ж у свою чергу максимально долучаємось та створюємо територію cashless на цих заходах. Адже добре знаємо, наскільки зручною є безготівкова оплата», наголосив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

«З року в рік кількість безготівкових оплат зростає — і на масових заходах, і в масштабі всієї України. Наш багаторічний досвід роботи з фестивалями й масовими заходами у Львові, Дніпрі, Одесі й Києві показує, наскільки важливими для відвідувачів є зручність і безпека розрахунків. Ми раді, що тепер Atlas Weekend стане територією без готівки, де ніщо не відволікатиме гостей від музики, відпочинку і приємних вражень», — підкреслила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні.

«Перераховувати переваги сashless economy немає потреби. Звичайно ж, команда Atlas Weekend рада тому, що сучасні інноваційні технології сприяють розвитку інфраструктури фестивалю. Цього року на Atlas Weekend завдяки нашим партнерам — Ощадбанку та Mastercard — можна буде розрахуватися безготівково, що підвищує рівень комфорту і безпеки наших відвідувачів», зазначив Дмитро Сидоренко, засновник та директор Atlas Weekend.

Фестиваль Atlas Weekend заснований в Україні в 2015 році. Основна мета Atlas Weekend  розвиток фестивальної культури, залучення іноземних туристів в Україну та популяризація української музики у світі. Минулорічний фестиваль Atlas Weekend відвідало більше 300 тисяч гостей,  учасниками стали понад 200 артистів, у тому числі зарубіжні зірки світового рівня.
Yevheniia Kovalenko