Київ, 5 листопада 2018 р. — Відтепер оплати в один клік з Masterpass стали доступними на сайті Rozetka.ua — інтернет-супермаркеті №1 в Україні. Щоденно Rozetka.ua користується більше 2 млн. клієнтів, купуючи товари у категоріях від побутової техніки та електроніки до одягу та продуктів харчування.

Для того, щоб швидко оплатити покупку в інтернет-магазині Rozetka, покупцеві необхідно обрати товар, натиснути кнопку «Купити» та після заповнення короткої форми замовлення обрати безготівковий спосіб розрахунку з Masterpass. Якщо користувач уже має зареєстрований цифровий гаманець Masterpass, система надасть доступ до раніше доданих у нього карток після підтвердження номеру мобільного телефону. Щоб створити свій цифровий гаманець, користувачеві достатньо одного разу ввести свої карткові дані безпосередньо на сайті www.rozetka.com.ua. Masterpass безпечно зберігає дані платіжних карток різних банків і платіжних систем, даючи можливість розраховуватись онлайн швидше й зручніше — без потреби щоразу вводити карткові реквізити для оплати (CVC-2 код, номер картки тощо). Надійність і безпеку розрахунків з Masterpass гарантовано міжнародними стандартами Mastercard.

«Ринок електронної комерції дуже стрімко розвивається в Україні та світі: сьогодні вже 25% європейців купують онлайн щонайменше один раз на тиждень, і понад 90% українських онлайн-користувачів також мають досвід покупки в мережі. Ми раді, що мільйони клієнтів одного з найпопулярніших інтернет-магазинів в Україні Rozetka отримають кращий досвід швидких та зручних оплат в один клік з Masterpass», — зазначив Сергій Францішко, директор з розвитку бізнесу Mastercard в Україні.

«Нашою головною метою і основним принципом у роботі є задоволеність наших клієнтів. Ми завжди тримаємо руку на пульсі розвитку сучасних технологій та впроваджуємо найкращі з них аби зробити процес здійснення покупки якомога зручнішим та швидким. Розрахунки за допомогою Masterpass це підтверджений світовим досвідом один з найкращих способів здійснення онлайн-платежів, і ми раді, що відтепер можемо запропонувати цей сервіс і нашим клієнтам», — підкреслив Євген Образок, директор з маркетингу Rozetka.
Yevheniia Kovalenko