Київ, 23 жовтня 2018 р. — Мільйони клієнтів Concert.ua отримали можливість оплачувати квитки на улюблені події в один клік. Новий функціонал став доступний завдяки інтеграції платформи цифрових гаманців Masterpass на сайті оператора: відтепер оплатити квитки можна швидко та зручно, не тримаючи платіжну картку в руках.

Якщо користувач уже має зареєстрований цифровий гаманець Masterpass, система надасть доступ до раніше доданих у нього карток після підтвердження номеру мобільного телефону. Створити свій цифровий гаманець користувач може безпосередньо на сайті Сoncert.ua. Masterpass безпечно зберігає дані платіжних карток різних банків і платіжних систем, даючи можливість розраховуватись онлайн швидше й зручніше — без потреби щоразу вводити карткові реквізити для оплати (CVC-2 код, номер картки тощо). Надійність і безпеку розрахунків з Masterpass гарантовано міжнародними стандартами Mastercard.

«Сьогодні Masterpass цифровий гаманець №1 на e-commerce ринку України, адже задовольняє головні потреби користувачів — швидкість та безпека оплат. З Masterpass нам вже вдалося покращити досвід онлайн-платежів на сайтах і з мобільних додатків 2500 торговців, які надають можливість оплати товарів і сервісів, здійснення комунальних, мобільних і регулярних платежів, грошових переказів тощо. Сьогодні ми робимо ще один крок для удосконалення досвіду оплат в сфері дозвілля, пропонуючи клієнтам Сoncert.ua насолоджуватися не лише найкращими подіями, але й процесом підготовки до них, купуючи квитки в один клік», — зазначив Сергій Францішко, директор з розвитку бізнесу Mastercard в Україні.

Concert.ua провідний оператор продажу квитків в Україні. Щоденно компанія пропонує більше 2000 подій для своїх клієнтів. Сьогодні на сайті Concert.ua вже 69% замовлень оплачується онлайн, а кількість відвідувачів на добу сягає 60 тисяч.

«Ми знаходимося в безперервному пошуку рішень, які спрощують нашим клієнтам життя і підсилюють позитивні відчуття від очікування майбутніх подій. Інтеграція з Masterpass стала одним з них», — зазначив Дмитро Чінь, директор з маркетингу Concert.ua.
Yevheniia Kovalenko