Нова креативна колаборація від Mastercard: Світлана Бевза та Слава Балбек помінялися ролями

Київ, 20 січня, 2022 р. — Mastercard анонсувала запуск ексклюзивної колекції BEVZA BALBEK BILSHE, яка була створена спеціально для програми Mastercard Більше. Авторами колекції, до якої увійшли унікальні речі та предмети інтер'єру, стали відомі українські дизайнерка Світлана Бевза та архітектор Слава Балбек. Завдяки Mastercard вони вийшли за межі своїх звичних ролей: так, елементи предметного дизайну в рамках колекції створювала fashion-дизайнерка, а одяг – архітектор.

«Протягом усього свого існування Mastercard прагне розширювати межі, створюючи по-справжньому революційні платіжні технології, які змінюють життя мільйонів людей у ​​всьому світі. Ми віримо, що унікальні ідеї та концепції виникають, коли ми дозволяємо собі подивитися на світ поза межами традиційних рамок. Саме ця філософія стала основою нашої нової колаборації BEVZA BALBEK BILSHE. Світлана та Слава створили речі, які мають особливу цінність, але у яких немає ціни у звичному її розумінні. І всі ці речі доступні ексклюзивно для наших клієнтів, адже з Mastercard ви завжди отримуєте більше – більше привілеїв, можливостей та вражень», — наголошує Наталя Байдала, маркетинг-директор Mastercard в Україні та Молдові.

Колекція BEVZA BALBEK BILSHE складається з 10 авторських предметів одягу та елементів інтер'єру, натхнених естетикою урбанізму, мінімалізму та супрематизму. Керуючись філософією дружнього ставлення до природи, для більшості речей із колекції автори свідомо використовували натуральні матеріали, перероблену сировину та екологічні компоненти.

Першими елементами колекції стали: теплий оверсайз светр, створений Славою Балбеком, а також килимки від Світлани Бевзи. Щотижня протягом місяця Mastercard представлятиме по два нових предмети з колекції, розповідаючи історії, які стоять за їх створенням.

«Робота над колекцією BEVZA BALBEK BILSHE – безцінний досвід, який дозволив вийти за межі звичної для мене ролі фешн-дизайнера. Для мене завжди був цікавий предметний дизайн, і цей обмін ролями надихнув мене на 101%. Цікаво, що до проекту ми зі Славою навіть не були знайомі, але миттєво порозумілися і протягом усього процесу підтримували один одного в нових для нас амплуа», — зазначає Світлана Бевза.

«Скажу чесно, експеримент зі зміною ролей змусив мене переглянути своє ставлення до фешн-індустрії, адже з боку процес створення одягу здавався мені набагато легшим. Загалом такий вихід за рамки – справді крутий досвід, на який ми не часто наважуємося у звичному житті. Але навіть у таких моментах важливо залишатися собою: свою любов до архітектури мені вдалося показати і в елементах одягу», — каже Слава Балбек.

Речі та предмети з нової колекції неможливо купити за гроші, але можна отримати в обмін за оплати картками Mastercard®. Колекція була створена спеціально для програми Mastercard Більше, яка є єдиною точкою входу до всіх спеціальних пропозицій, акцій, подарунків та ексклюзивних вражень, які доступні держателям карток Mastercard® в Україні.

Для Mastercard колекція BEVZA BALBEK BILSHE стала другою креативною колаборацією в рамках промо програми лояльності Mastercard Більше. У 2021 році компанія представила капсульну урбан-колекцію одягу та аксесуарів BEVZA Mastercard edition, створену спільно зі Світланою Бевзою.