Mastercard презентувала книгу з історіями успіху 25 жінок, які надихають своїм новаторством

У книзі, приуроченій до 25-річчя легендарної платформи Priceless, зібрані надихаючі історії видатних художниць, науковиць, політичних діячок, підприємиць з усього світу. Однією з героїнь проєкту стала Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України.

Київ, 16 березня 2023 р. – Компанія Mastercard представила колекційну настільну книгу «Lasting Legacy - Honoring 25 Visionaries to Celebrate 25 Years of Priceless» («Довговічне надбання. Історії 25 візіонерок на честь 25-річчя платформи Priceless»), що об’єднала найбільш надихаючі історії жінок-лідерок зі сфери мистецтва, спорту, політики, готельного бізнесу, фінансових сервісів та інших. Книга випущена в рамках Місяця жінок та приурочена до 25-річного ювілею знаменитої платформи Mastercard Priceless, що понад чверть століття поєднує людей з їхніми захопленнями.

Mastercard прагне створити світ з рівними можливостями для всіх, і цей проєкт – ще один крок компанії у розкритті потенціалу жінок та відзначенні їхньої ролі у суспільстві. Досліджуючи внесок цих новаторок, книга покликана надихнути читачів до дій у власному житті та суспільстві для вирішення проблеми гендерної нерівності й створення більш інклюзивного майбутнього.

«Ця книга стала для нас справжнім свідченням любові та вшанування жінок, які сприяють прогресу і розвивають громади в усьому світі. Ми сподіваємось, що історії з книги спонукатимуть читачів, незалежно від їхньої статі, йти за покликом своїх захоплень та позитивно впливати на суспільство, надихаючи наступні покоління», – розповідає Беатріс Корначчіа, старша віцепрезидентка Mastercard з маркетингу та комунікацій регіону ЕЕМЕА.

Книга висвітлює історії жінок, серед яких Наоко Ямадзакі, астронавтка та інженерка; Раха Мохаррак, мандрівниця; Амбарін Муса, засновниця та генеральна директорка Yabi від  Souqalmal; Судха Мурті, письменниця та меценатка; Ванджіра Матай, екозахисниця та активістка; Ола Дудін, співзасновниця та генеральна директорка BitOasis, Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України та інші.

«У сучасному світі, який швидко розвивається, цифрова трансформація стала потужним інструментом для розширення можливостей людей і спільнот. Завдяки технологіям, ми здатні об’єднувати людей по всьому світу та надавати їм доступ до ресурсів і можливостей, як ніколи раніше. Працюючи разом над цими трансформаціями та розвиваючи культуру співпраці, поваги та взаємодопомоги, ми створюємо справедливе та процвітаюче майбутнє з рівними можливостями для всіх», – зазначила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України.

Книга «Довговічне надбання. Історії 25 візіонерок на честь 25-річчя платформи Priceless» відображає еволюцію платформи Priceless від Mastercard, яка трансформувалася разом із компанією та вподобаннями споживачів. У той час як платформа Priceless відзначає свій 25-річний ювілей, Mastercard продовжує підтримувати захоплення людей в усьому світі, відкриваючи їм можливості втілювати свої прагнення і мрії.

Більш детальна інформація та повний текст інтерв'ю можна знайти за посиланням.