Mastercard a Air Bank prodlužují svou dlouhodobou spolupráci o dalších nejméně pět let

22. ledna 2024 | Od editorcz

Společnosti Mastercard a Air Bank oznámily pokračování své dlouholeté spolupráce v oblasti zprostředkování plateb. Nová dohoda, uzavřená až do konce roku 2028, má za cíl přinést oběma partnerům coby klíčovým hráčům na českém finančním trhu další růst klientského portfolia a posilování vzájemných synergií v oblasti digitálních inovací zaměřených na klientskou zkušenost.

„Air Bank patří mezi největší a nejinovativnější vydavatele platebních karet na českém trhu a my jsme nesmírně hrdí na to, že nás naše spolupráce spojuje již od prvopočátku. Máme společné cíle a hodnoty nejen v oblasti digitalizace a věřím, že budeme v nadcházejícím období usilovně rozvíjet další úspěšné projekty,“ říká Jana Lvová, generální ředitelka společnosti Mastercard pro Českou republiku a Slovensko.

Partnerství obou společností sahá až do roku 2011, kdy Air Bank vstoupila na český trh. Air Bank vydává výhradně platební karty Mastercard, a to pro fyzické osoby, podnikatele i firmy. Air Bank patří mezi největší průkopníky v oblasti digitalizace a tokenizace platebních karet.

editorcz